Varmt välkommen hit!

Roligt att just du hittade hit! Du besöker nu min sida där du både kan hitta produkter av hög kvalité och här kan du även hitta en fantastisk möjlighet att göra något annat spännande. Som hobby eller om du vill ha det som en större del av din inkomst.  Jag är en Forever Business Owner och har varit det i 6 år. Mitt bästa val i livet! 

Att vara en del av Forever är en häftig resa! En "laptoplifestyle" passar mig väldigt bra då jag gillar att resa mycket och upptäcka världen! 

Min shop är alltid öppen där du dessutom har 90 dagars nöjd kundgaranti, så du kommer alltid vara 100% nöjd när du handlar av mig. Antingen gillar du produkten, gör du inte det får du pengarna tillbaka.

Jag ser fram emot att höra ifrån dig!

Må bäst!

Jennie

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.

Nya möjligheter

Vi valde våra jobb med hjärtat – och förändrade samtidigt våra liv. Här kan du kika på en film om hur det är att jobba med Forever.

Våra produkter

Ja, vi erkänner. Vi är galet stolta över våra produkter. Vill du veta varför? Ta en titt på filmen här.

Aloe Vera

Vi följer noggrant vår Aloe vera hela vägen, från planta till produkt. Filmen låter dig få en inblick på växtens resa.