Skapa konto Glömt lösenord?

Hej och välkommen till min sida!

Idag har vi BLACK FRIDAY!! och självklart har vi bra priser i min webshop idag!

Köp 3 betala för 2 har jag som erbjudande hela helgen, så passa på!!

Att vara en del av Forever är en häftig resa! Här kan du både hitta produkter av hög kvalité och om du är sugen på en ny utmaning i livet har du också kommit rätt. Forever har ett helt smörgåsbord att välja på, att jobba smått eller stort. En "laptoplifestyle" passar mig väldigt bra då jag gillar att resa mycket och upptäcka världen! 

I min webshop kan du beställa produkter till dig själv och din familj och min butik är öppen 24/7 och frakten bjuder jag alltid på. Du har dessutom 90 dagars nöjd kundgaranti för att kunna testa produkten i lugn och ro, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka! 

PASSA PÅ!! Månadens produkt är Aloe Propolis kräm och i november finns det möjlighet att KÖP 2 BETALA FÖR 1. 

Som kund har du 90 dagar att testa produkterna och frakten bjuder jag på. Kolla runt i webshopen och om du har frågor så tveka inte att höra av dig. Butiken är alltid öppen! 

Ser fram emot att höra ifrån dig!

Må bäst!

Jennie

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.

Om Forevers Aloe vera

Högkvalitativa råvaror ger högkvalitativa produkter. Julio berättar om Forevers Aloe vera och plantage.

Våra produkter

Ja, vi erkänner. Vi är galet stolta över våra produkter. Vill du veta varför? Ta en titt på filmen här.

Nya möjligheter

Vi valde våra jobb med hjärtat – och förändrade samtidigt våra liv. Här kan du kika på en film om hur det är att jobba med Forever.

Wellness – the movie

Välkommen hem till familjen Sund – mamma, pappa, barn x 2 och hamstern Bella. De lever mitt i villaidyllen och har det helt enkelt oförskämt bra. De utstrålar en känsla av att vara på precis rätt plats i tillvaron vid rätt tillfälle, ser lyckliga och otroligt hälsosamma ut. Undrar vad det kan bero på?

Fitness – the movie

Här träffar vi det framgångsrika paret som kan leva sitt liv precis som de själva vill – och gör det. Båda är oerhört fitnessintresserade, och inte bara träning: de vill också äta rätt och prioriterar att ta hand om sig själva. Vilken tur att de har så bra produkter till hands…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I den här följer vi två härliga twentysomethings i deras vardag. Kanske är de kompisar, kanske något mer – vi lämnar över till betraktaren att tolka det. Helt klart är i alla fall att de väljer sina dagliga produkter med omsorg.